Configuratie en Obsolescence Engineer

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Configuratie en Obsolescence Engineer

Naarmate de opschaling van de productie van Hyzon vordert (al dan niet op meerdere locaties binnen Europa), zal het beheer van product- en supply chain-configuratie in ontwerp-, bouw- en aftersalesomgevingen steeds belangrijker worden.

 

Vanuit de functie Configuratie en Obsolescence Engineer kun jij straks om een sleutelrol spelen bij het vergroten van de mogelijkheden van de organisatie. Denk aan het opzetten van de juiste systemen en processen ter ondersteuning van configuratiebeheer en controle voor alle producten. Uiteraard doe je dat niet alleen en werk je intensief samen met onze (internationale) collega’s in een matrixverband. Je streeft met Hyzon naar de meest moderne productieplant, industrie 4.0, onder andere door implementatie van best practices in de industrie te waarborgen voor productontwikkeling, productie en product- ondersteuning.

 

In deze matrixstructuur werk jij aan verschillende uitdagende projecten en heb je verschillende opdrachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van opzetten, organiseren en voorzitten  van een change control board waarin alle relevante functies zijn opgenomen. Jij zorgt dat wijzigingen en “verouderingsmeldingen” adequaat worden beoordeeld met betrekking tot kwaliteit, kosten, tijd, vorm, pasvorm, functie en werking. Waarbij je bijvoorbeeld ook de  commerciële details in het oog houdt en bijdraagt aan voortdurende procesverbetering.

 

Door jouw enthousiasme en continue aandacht en door voortdurend jouw kennis te delen met anderen in de organisatie zorg  je voor voldoende bewustzijn van onderwerpen op het gebied van configuratie- en verouderingscontrole. Zowel via de change control board als door training en technische ondersteuning van de Hyzon collega’s en aannemers. Je hebt focus voor  middellange en lange termijn, bent inzetbaar als specialist op je vakgebied en hebt de ambitie om door te groeien naar een rol als teamleider.  In deze mooie functie rapporteer je aan de Directeur Operations.

Wat vragen we van jou?

  • Afgeronde technische vooropleiding op universitair niveau in de richting automotive, mechatronica, elektrische/elektronica, ruimtevaart of vergelijkbaar.
  • Diepgaande kennis van en ervaring met configuratiebeheer en verouderingsbeheer, inclusief ervaring met Product Lifecycle, Product Development Management en requirements management.
  • Goed logisch redeneervermogen, stakeholdermanagement en analytische vaardigheden.
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift , Duitse taalvaardigheid wenselijk.

Wat bieden we jou?

  • Direct een arbeidsovereenkomst van Hyzon (dus geen uitzend- of detacheringsconstructie).
  • Bijdragen aan de energietransitie en ‘zero emission’.
  • Een uitgebreid inwerktraject waarin ervaren mensen je alles leren over waterstoftechnologie.
  • Werken in een enthousiast team met veel loopbaanmogelijkheden.
  • Aan het roer staan van innovatie en veiligheid om als beoogd Teamleider jarenlang vooruit te kunnen.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB