Electrical Service Technician (Europa)

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Electrical Service Technician (Europa)

Als Electrical Service Technician werk je binnen het team Aftersales. Jij focust je op alle voorkomende werkzaamheden die gerelateerd zijn aan elektrotechniek. Denk hierbij aan het opsporen en het verhelpen van elektrotechnische storingen. Het gaat hierbij dus voornamelijk om stekker gerelateerde issues, maar ook op het gebied van software kun je verschillende werkzaamheden verwachten. Je voert veranderingen door en bent in staat software updates door te voeren voor de verschillende systemen. In deze rol werk je nauw samen met collega’s van diverse disciplines, bijvoorbeeld op het gebied van mechanische techniek en software.

 

Deze functie als Electrical Service Technician is Europees (voornamelijk Duitsland & Oostenrijk) georiënteerd, je bent ongeveer 50% van de werktijd van huis. Tijdens weekenden ben je normaal gesproken thuis, werken op een zaterdag of zondag kan incidenteel voorkomen.

 

Je werkt aan waterstof/elektrische systemen en met hoog voltage. Jij weet hoe je hiermee om moet gaan en voert je werkzaamheden veilig uit. Je stelt de juiste prioriteiten en door de inzet van jouw analytisch vermogen realiseer je de juiste oplossingen voor de klant. Uiteindelijk is het doel om op basis van data en feedback problemen blijvend op te lossen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van het product.

 

Jij bent het visitekaartje van Hyzon richting de klant en onderneemt de juiste acties bij problemen. Ook geef je instructies aan de eindgebruiker. Je denkt mee met de klant en neemt de ontvangen feedback mee naar collega’s van de afdelingen engineering en production. Samen werk je aan het verhogen de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van onze vrachtwagens.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde Mbo 4 of Hbo opleiding richting installatietechniek, electrical engineering, mechatronica, aerospace of automotive
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol, bijvoorbeeld als Service Technician of Electrical (Service) Engineer, ook stage-ervaring is hierbij waardevol
 • Je bent avontuurlijk ingesteld en vindt het geen probleem om bijvoorbeeld een week aaneengesloten van huis te zijn
 • Elektrotechniek heeft voor jou weinig geheimen; je beschikt daarnaast over praktische kennis van pneumatiek, hydrauliek, software, meet- en regeltechniek en PLC systemen
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met hoog voltage en beschikt bij voorkeur over een certificaat NEN 3840
 • Je beheerst de Engelse- en Duitse taal.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform cao Metalelektro vanaf zo’n € 3.000,- (startsalaris) tot € 4.500,- (ervaren medewerker), definitieve inschaling afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
 • 13 ADV dagen en 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metalelektro
 • Een uitstekende pensioenregeling (PME pensioenfonds)
 • Een uitdagende en avontuurlijk fulltime functie in een internationale werkomgeving
 • Je gaat werken in een hecht en gedreven team
 • Uiteraard krijg je de juiste apparatuur en gereedschappen om het werk goed uit te kunnen voeren
 • Diverse mogelijkheden om je technische kennis te vergroten, bijvoorbeeld door het volgen van vakgerichte trainingen
 • Dé kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie en de waterstofrevolutie
 • In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 12 maanden, met de intentie om daarna vast in dienst te treden.

Over Hyzon

Hyzon Motors Europe draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB