Embedded Systems Cyber Specialist

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Embedded Systems Cyber Specialist

Wil je werken aan interessante projecten en een bijdrage leveren aan de waterstofrevolutie? Ben je als IT en cyber security gedreven engineer toe aan een nieuwe stap, heb je affiniteit met automotive en kennis van cyberbeveiligingstechnologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als Embedded Systems Cyber Specialist speel je een belangrijke en leidende rol bij het ontwikkelen van onze producten en werk je nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen. Denk hierbij aan purchasing, aftersales en production. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de cyber security van de voertuigen.

 

Je beheert de cyber security tijdens de productontwikkelingsfase en houd je bezig met het in kaart brengen van relevante vereisten vanuit productspecificaties en regelgeving. Verder lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van technische oplossingen voor potentiële risico’s en werk je aan continu verbetering van het systeem voor cyber security en functionele veiligheid. Je levert technische input bij aanbestedingen en ondersteunt de afdeling aftersales bij het voldoen aan vereisten voor cyber security.

 

Tot slot zorg je voor voldoende bewustzijn binnen de organisatie als het gaat om cyber security. Dit doe je door middel van voorlichting en het overbrengen van kennis op zowel collega’s, externe betrokkenen en klanten.

Wat vragen wij van jou?

 • Een relevante afgeronde Hbo of Wo opleiding, denk hierbij aan Embedded Systems Engineering, IT of Elektronica/Elektrotechniek.
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met de integratie van (voertuig)systemen, met de nadruk op security.
 • Bij voorkeur heb je actuele kennis van de UN reglementen R155/R156 en cyberbeveiligingstechnologie, daarnaast beschik je over technisch inzicht in softwaresystemen en dreigingsbeheer.
 • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en uitstekende vaardigheden op het gebied van stakeholdermanagement en communicatie.
 • Je beheerst de Engelse taal.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform cao Metalelektro vanaf zo’n € 4.100,- afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
 • 13 ADV dagen en 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metalelektro.
 • Een uitstekende pensioenregeling (PME pensioenfonds).
 • Een uitdagende engineeringsrol met perspectief en toekomst bij een toonaangevende producent van waterstof aangedreven emissievrije trucks.
 • Diverse mogelijkheden om jouw kennis op het gebied van cyber security te vergroten door het volgen van gerichte trainingen/cursussen (bijv. ISO/SAE 21434).
 • Je gaat werken in functionele, internationale projectteams.
 • Bijdragen aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.

Over Hyzon

Hyzon Motors Europe draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *

Maximum file size: 32MB

Maximum file size: 32MB