Monteur Waterstoftrucks

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Monteur Waterstoftrucks (2 fte)

Word jij enthousiast van innovatie? Maak jij graag deel uit van de nieuwste ontwikkelingen? Solliciteer dan op de functie Monteur Waterstoftrucks en sluit je aan bij ons enthousiaste team dat waterstof-aangedreven trucks helemaal klaarmaakt om de weg op te gaan.

De functie

Als monteur waterstoftrucks voorzie je het kale chassis van onder andere waterstofmodules, accupakketten, speciaal gebouwde waterstofframes, besturingselementen, diverse kabelbomen en koeling. Nadat je alles op het frame hebt gebouwd, installeer en modificeer je de systemen. Als alles is aangesloten leg je de laatste hand aan de trucks voordat ze onze fabriek uitrijden. Je moet bijvoorbeeld alle systemen van koelmiddel voorzien, luchtvrij maken en voorzien van olie, zoals de versnellingsbak. Alles moet ook met elkaar (gaan) communiceren. De drives en diverse andere onderdelen moeten dus worden voorzien van software. Zo ontstaat er een interface met een modern dashboard waarop alles af te lezen is.

Bij Hyzon bieden we deze interessante functie binnen een veilige en schone werkomgeving en een enthousiast team van veel nieuwe mensen. Ben je al bekend met de techniek of juist nog helemaal niet? Het is meer dan logisch dat je weinig tot geen kennis hebt van waterstof. Het is tenslotte een splinternieuwe technologie. Daarom geven we alle nieuwe collega’s een uitgebreid inwerktraject waarin ervaren collega’s je eerst alles bijbrengen over waterstof, de technologie eromheen en waterstoftrucks. Na het inwerktraject weet jij genoeg en kun je aan de slag om bij te dragen aan de missie van Hyzon; ‘zero emission’.

Als je er even niet uitkomt, kun je altijd terugvallen op je enthousiaste collega’s, leidinggevende en praktische handleidingen of werkinstructies. We gaan altijd voor verbetering. Dus als jij merkt dat iets handiger kan of beter kan, dan horen we dat graag. Samen kijken we hoe we dit door kunnen voeren. Zo blijven we innoveren.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Bij voorkeur heb je een VMBO/MBO opleiding gevolgd in de richting Elektro, Motorvoertuigentechniek of Technisch Specialist Autotechniek.
 • Je hebt kennis van elektronica en de techniek van elektrische voertuigen, of je bent hierin erg geïnteresseerd en technisch goed aangelegd.
 • Je beschikt over een VCA-certificaat of je bent bereid om deze op onze kosten te halen.
 • Je bent flexibel en in staat om met ons mee te groeien.
 • Je kunt de Nederlandse taal spreken en lezen.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst van Hyzon (dus geen uitzend- of detacheringsconstructie).
 • Een uitgebreid inwerktraject waarin ervaren mensen je alles leren over waterstoftechnologie.
 • Werken in een enthousiast team.
 • Aan het roer staan van innovatie.
 • Het behalen van een VCA-certificaat op onze kosten.
 • Een moderne, schone werkomgeving in een verwarmde hal.
 • Heel afwisselend werk omdat je altijd maatwerk levert. De ene keer werk je aan een bakauto, dan aan een trekker met oplegger of aan een binnenstedelijk voertuig.
 • Goede werkkleding en werkschoenen.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Direct solliciteren of gebeld worden?

Zie jij het wel zitten om onze waterstof-aangedreven trucks helemaal klaar te maken om de weg op te gaan? Solliciteer hieronder meteen! Heb je vragen en wil je eerst gebeld worden? Klik dan hier en laat je gegevens achter. Wie weet sleutel jij binnenkort aan de vrachtwagens van de toekomst!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB