Projectplanner/Scheduler

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Projectplanner/Scheduler

In deze brede functie als Projectplanner/Scheduler ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een uitgebreide projectplanning en het definiëren van een Work Break Down Structure (WBS). Deze WBS gebruik je als basis voor planning en projectmanagement, in samenwerking met diverse externe- en interne stakeholders. Je bent in staat de bestaande, individuele projectplanningen samen te voegen en verder uit te werken tot een algehele planning. Om de projecten soepel te laten verlopen bewaak je de projectvoortgang en breng je eventuele risico’s in kaart.

 

Als Projectplanner/Scheduler verzamel je de juiste informatie (intern- en extern) en rapporteer je aan de projectteams. Je ondersteunt bij het beheren van projecten en evalueert maandelijkse rapportages. Je levert in deze rol een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie door het ontwikkelen van processen/methoden; je bent voortdurend op zoek naar procesverbetering en creëert bewustzijn en inzicht in zowel de planning voor de lange- als korte termijn. Je ondersteunt de afdeling QA/QC om ervoor te zorgen dat werkzaamheden worden uitgevoerd in lijn met de vastgestelde processen en procedures.

 

Je werkt in deze functie veel samen met collega’s uit Australië, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten; samen zorg je voor de integratie van de planning van verschillende projecten (commerciële voertuigplatforms) in een globale projectplanning. Als Projectplanner/Scheduler vervul je een belangrijke verbindingsrol tussen het management en de uitvoering; je houdt zicht op de algehele projectplanning voor de lange termijn maar bent ook verantwoordelijk voor het meer in detail plannen van activiteiten die bijdragen aan het realiseren van projectdoelstellingen.

Wat vragen wij van jou?

 • Een relevante afgeronde Hbo of Mbo 4 opleiding; denk hierbij bijvoorbeeld aan (Technische) Bedrijfskunde, bij voorkeur aangevuld met een opleiding op het gebied van projectmanagement (IPMA D, Prince2)
 • Je hebt ruime ervaring met complexere planningen voor technische ontwikkelingsprojecten in een internationale context
 • Ervaring met MS Project en software voor risicobeheer, daarnaast heb je kennis van simulatiemethoden voor planningsrisico’s
 • Je bent communicatief vaardig, hebt gevoel voor stakeholder management en beschikt over analytisch vermogen.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform cao Metalelektro, inschaling tussen € 4.100,- en € 6.100,- afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau
 • 13 ADV dagen en 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metalelektro
 • Een uitstekende pensioenregeling (PME pensioenfonds)
 • Een fulltime functie in een dynamische, internationale werkomgeving
 • Diverse mogelijkheden voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling, denk hierbij aan het volgen van aanvullende trainingen/cursussen
 • Binnen Hyzon bestaan verschillende doorgroeimogelijkheden; onze organisatie is sterk groeiend en voortdurend in ontwikkeling
 • Als Projectplanner/Scheduler lever je een wezenlijke bijdrage aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.

Over Hyzon

Hyzon Motors Europe draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB