Senior Mechanical Engineer (3 fte)

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Senior Mechanical Engineer (3 fte)

Als Senior Mechanical Engineer kun je binnen ons multidisciplinair- en internationaal engineering team direct aan de slag met uitdagende opdrachten en projecten. In onze snel ontwikkelende productieomgeving kun je, samen met je collega’s,  direct de lijnen uit gaan zetten op je vakgebied! Van het bedenken en uitwerken van concepten tot het uitvoeren van detail engineering van nieuwe producten. Jij bent een kei in het analyseren en het opzetten van berekeningen en kunt die bij voorkeur ook ondersteunen met FEA (Finite Element Analysis).

 

De ontwikkelingen op het gebied van waterstof volgen elkaar razendsnel op wij haken daar met trucks graag op aan.  Een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie naar zero emission; dat is waar we voor staan. Als engineer is dit het werkveld waar je jezelf straks dagelijks op begeeft. Om je een beeld te geven; je houdt je bijvoorbeeld bezig met prototypes voor beta-testing of het valideren van nieuwe ontwerpen. Maar je bent ook betrokken bij het opzetten van testprocedures en krijgt de kans om je ontwerpen zelf te testen.

 

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt regelmatig met onze (internationale) collega’s aan uitdagende projecten in multidisciplinair samengestelde projectteams. Samen met hen werk je aan design reviews en voer je bijvoorbeeld controles uit op technische tekeningen of 3D modellen. Waarbij jouw opgebouwde expertise bepalend is voor de rol en bijdrage in het team en je ook kunt werken aan je eigen ontwikkeling en die van anderen. Als senior engineer help en begeleidt je minder ervaren collega’s om de beste resultaten te behalen en projecten binnen de afgesproken scope af te ronden. Verder onderhoudt je het contact met  leveranciers en contractors voor de uitvoering van je projecten.

 

Natuurlijk ben je ook vaak op de werkvloer te vinden om samen met het productieteam te sparren over de (uitkomsten van) technische studies, ontwerpen en verbeteringen. Of gewoon om je kennis te delen en op basis van je expertise te adviseren over technische uitdagingen waar we als jonge en innovatieve organisatie dagelijks mee te maken hebben. Als engineer heb je een belangrijke inbreng en zorg je dat de werkprocessen voortdurend ontwikkelen, Hyzon verder kan groeien en er steeds efficiënter wordt gewerkt. Waarbij je er voor zorgt dat binnen jouw eigen werkzaamheden de  documentatie klopt en de veiligheidsstandaarden worden geborgd. Je legt  verantwoording af aan de Manager Product Engineering.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde technische bachelor/master opleiding op het gebied van mechanica- of werktuigbouw (of bijvoorbeeld automotive, mechatronica of aerospace).
  • Gedegen ervaring als engineer met mechanische systeem ontwerpen en producten, het toepassen van berekeningen en analyses en bij voorkeur kennis van CAD Software zoals Solid Works of CATIA.
  • Een enthousiaste bijdrage aan multidisciplinaire projecten
  • Minimaal in jouw toolbox; adviesvaardigheden, zelfstandig, inspirerend, duidelijk, resultaatgericht en overtuigingskracht.
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de energietransitie.

 

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende engineeringsrol met perspectief en toekomst bij een toonaangevende producent van waterstof aangedreven emissievrije zware trucks.
  • Werken aan interessante projecten, bijvoorbeeld op het gebied van prototyping, in een innovatieve productieomgeving.
  • Bijdragen aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.
  • Direct een arbeidsovereenkomst bij Hyzon!
  • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee te groeien met onze snelgroeiende organisatie.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB