Service Monteur Waterstof

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Service Monteur Waterstof (Benelux of Internationaal) – 2 fte

Het produceren van waterstoftrucks is 1. Het realiseren van een dekkend servicenetwerk voor dit vernieuwende eindproduct is 2. Zowel internationaal als binnen de Benelux. Voor deze uitdaging staat Hyzon Motors Europe op dit moment. Een unieke kans om onze zero-emissie trucks vanuit Winschoten te begeleiden naar de eindgebruiker. Om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en service te verrichten. Om eindgebruikers en dealers te trainen. Zodat we blijven doen en leveren wat we beloven. Met een bevlogenheid en interesse alsof de Hyzon-truck van jou zelf is.

Een dekkend servicenetwerk van Hyzon Motors Europe. ‘One mission, zero emission’. Dat is wat we willen. Dat is waar we versterking voor zoeken. Het betreft een fulltime ambulante functie (gemiddeld 40% reizen) waarbij je elke dag bijdraagt aan de energietransitie en werkt aan de meest innovatieve, stille, energiezuinige en duurzame vervoerstechnieken. Uiteraard werken we jou zeer zorgvuldig in en krijg je onder andere een interne opleiding. Je moet ten slotte wel goed beslagen ten ijs komen.

Wat vragen wij van jou? 

 • Technische Mbo 4 of Hbo-opleiding en enige ervaring als (service)monteur, bij voorkeur met een link naar automotive, trucks, bussen of maritieme sector.
 • Kennis van elektrotechniek, motorvoertuigentechniek, hydrauliek en PLC’s geven je extra bagage om je functie goed uit te kunnen voeren.
 • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed probleemoplossend- en inschattingsvermogen.
 • Je beheerst de Engelse & Duitse taal goed en communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform cao Metalektro, vanaf €3.200,- afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metalelektro.
 • Een uitgebreid inwerktraject waarin ervaren mensen je alles leren over waterstoftechnologie.
 • Werken in een enthousiast- en gedreven team.
 • Aan het roer staan van innovatie.
 • De mogelijkheid om diverse aanvullende cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB