Test & Verification Engineer

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Test & Verification Engineer

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan en wil je aan de slag in een internationale werkomgeving? Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van vrachtwagens op waterstof en heb je ervaring als test engineer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als Test & Verification Engineer bij Hyzon Motors Europe ben je verantwoordelijk voor het definiëren, organiseren en coördineren van verschillende functionele- en prestatietests voor sub- en geïntegreerde systemen. Jij bepaalt wat er nodig is om te controleren of aan de eisen is voldaan. Je definieert tests om het voertuig te karakteriseren en verifieert en valideert het ontwerp en de componenten. Verder bepaal je hoe de verschillende niveaus van eisen in alle fasen van het ontwerpproces moeten worden geverifieerd en welke testapparatuur er nodig is; hierbij maak je gebruik van simulaties.

 

In deze functie heb je veel contact met diverse (potentiële) testfaciliteiten/testlaboratoria in Nederland en Duitsland. Jij organiseert afspraken en beoordeelt- en documenteert testrapporten en resultaten. Je levert een bijdrage aan het uitwerken van oplossingen voor het registreren en analyseren van testgegevens en op basis van resultaten doe je voorstellen voor verbetering.

 

Je vervult een essentiële rol bij de verdere ontwikkeling van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de voertuigen. Tijdens de prototypefase ondersteun je engineers bij design reviews. Vanuit jouw expertise ligt hierbij de nadruk op eisen en specificaties.

 

Als Test & Verification Engineer werk je in een multidisciplinair team van engineers op onze locatie in Winschoten, in samenwerking internationale collega’s ontwikkel je een wereldwijd testschema en werk je aan het verbeteren van de Hyzon voertuigen. Een zeer brede, dynamische en verantwoordelijke rol dus!

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde Hbo of Wo opleiding richting Automotive Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering of Aerospace Engineering.
 • Minimaal enkele jaren ervaring als Test Engineer in de maakindustrie.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de automotive en met automotive standaarden/regelgeving.
 • Je bent in het bezit van een certificaat ISTQB of bent bereid deze te behalen.
 • Je bent communicatief vaardig, beschikt over analytisch vermogen en bent een teamplayer.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform cao Metalelektro vanaf zo’n € 4.100,- afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
 • 13 ADV dagen en 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metalelektro.
 • Een uitstekende pensioenregeling (PME pensioenfonds).
 • Een afwisselende fulltime functie met perspectief en toekomst bij een toonaangevende producent van waterstof aangedreven emissievrije trucks.
 • Diverse mogelijkheden om jouw kennis op het gebied van test engineering in de automotive te verbreden, bijvoorbeeld door het volgen van gerichte trainingen/cursussen.
 • Je gaat samenwerken met gedreven en deskundige collega’s, zowel op locatie als op internationaal niveau.
 • Bijdragen aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.

Over Hyzon

Hyzon Motors Europe draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Stuur onderstaand je gegevens in. Momenteel zijn we op sterkte, maar de kans is groot dat deze rol weer beschikbaar komt.

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *

Maximum file size: 32MB

Maximum file size: 32MB