Veiligheidskundige (MVK of HVK)

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Veiligheidskundige (MVK of HVK)

Er is werk aan de winkel bij Hyzon! In de rol van Veiligheidskundige ligt voor jou de nadruk op veiligheid, arbeidsomstandigheden en een soort van voortdurende RI&E van de snel opschalende plant. Ook heb je steeds aandacht voor milieu en verduurzaming van het gehele proces. Bij Hyzon krijg jij de gelegenheid om je verdiepen en te bekwamen in alle relevante veiligheid-gerelateerde onderwerpen voor het bedrijf in opbouw. Dit maakt jouw positie uitdagend en veelzijdig, je groeit elke dag mee.

 

Jij bent leidend en coördinerend in het streven van Hyzon om qua veiligheid, Arbo en milieu voorop te willen lopen. ‘We doen het veilig of we doen het niet’. Vanuit jouw intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een veilige werkomgeving als het gaat om het opbouwen van waterstoftrucks en jouw gedrevenheid om meer te willen doen dan alleen maar te conformeren aan wet- en regelgeving, zet jij Hyzon ook op dit gebied op de kaart.

 

Je bent verantwoordelijk voor het implementeren, borgen en instrueren van allerlei voorschriften en richtlijnen. Je weet te realiseren dat iedereen die bij Hyzon over de vloer komt op de hoogte is van ons gedachtengoed en hiernaar handelt. Periodieke inspecties verlopen vlekkeloos door jouw zorgvuldige voorbereiding en werkwijze. Vanuit jouw langetermijnvisie, analyse van informatiestromen en data, verbeterplannen en lopende projecten, borg jij het dagelijkse resultaat. Je legt verantwoording af aan de Operations Director.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal een afgeronde HBO- en MVK opleiding, ook een HVK’er kan meegroeien met Hyzon.
 • Aanvullende cursussen, kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en millieu.
 • Meer dan 5 jaar ervaring binnen een vergelijkbare rol in een productieomgeving.
 • Affiniteit met ISO normen 9001, 14001, 45001 of bereid om je hierin te verdiepen.
 • Minimaal in jouw toolbox; accuraat, analytisch, resultaatgericht en overtuigingskracht.
 • Je kunt je vloeiend uitdrukken in het Nederlands en in het Engels (in woord en geschrift).
 • Ervaring met het aansturen van een noodorganisatie.
 • Kennis van productveiligheid of bereid je hierin te verdiepen.
 • Kandidaten met ervaring in de automotive hebben een pré.

 

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende rol met perspectief en toekomst bij een toonaangevende producent van waterstof aangedreven emissievrije zware trucks.
 • Bijdragen aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.
 • Direct een arbeidsovereenkomst bij Hyzon!
 • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee te groeien met onze snelgroeiende organisatie.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije, door een waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw en verdere ontwikkeling van onze door waterstof aangedreven trucks.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB